Mersin’in Bozyazı ilçe Kaymakamı Suat Yıldız, Kurban Bayramı dolayısıyla kamu görevlileri, gaziler, vatandaşlar, güvenlik güçleri ve 112 acil çağrı merkezi personeli ile bayramlaştı.
Bozyazı Kaymakamlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla Bozyazı Öğretmenevi’nde bayramlaşma programı düzenlendi. Öğretmenevi’ndeki programa, Kaymakam Suat Yıldız’ın yanı sıra Garnizon Komutanı Yüzbaşı Savaş Cingöz, Belediye Başkanı Mehmet Ballı, Anamur Emniyet Müdürü ve Bozyazı Emniyet Müdür Vekili Ercan Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Nevzat Turgay, MHP İlçe Başkanı Turhan Tuna, gaziler ve daire müdürleri katıldı. İlk olarak kamu görevlileri ile bayramlaşan Yıldız, ardından gaziler ve vatandaşlarla bayramlaştı. Buradaki programın ardından Kaymakam Yıldız ve beraberindekiler, ilçe Jandarma Komutanlığı, ilçe Emniyet Müdürlüğü ve 112 acil çağrı merkezini ziyaret ederek, buradaki personelle bayramlaştı. İlçe Jandarma Komutanlığı’nda törenle karşılanan Yıldız, nöbetçi kulübesindeki askeri öperek bayramını kutladı. Komutanlar ve askerlerle tek tek tokalaşan, askerlerle sohbet ederek aileleri ile görüşüp görüşmediğini, memleketlerini ve terhislerine kaç gün kaldığını soran Yıldız, “Birlik,dirlik dileklerimle Türk yurdunun Kurban Bayram’ını kutluyorum. Hepinizi gözlerinizden öperim. Hayırlı bayramlar dilerim” dedi.
Jandarmanın ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne geçen Yıldız, burada da görevli polislerle bayramlaşarak, görevlerinde başarılar diledi. 112 acil çağrı merkezini ziyaret ederek personelin bayramını kutlayan Yıldız, herkesin sağlık içerisinde kazasız bir Ramazan Bayramı geçirmesi temennisinde bulundu.