CHP Mersin İl Başkanlığı’nda Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma yapıldı. CHP Parti Meclis Üyesi ve Mersin milletvekili Fikri Sağlar, partililer ile bayramlaştı.
CHP Parti Meclis üyesi ve Mersin milletvekili Fikri Sağlar, CHP’li Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve İl Başkanı Abdullah Özyiğit, partililer ile bayramlaştı. Bayramlaşma öncesi konuşan milletvekili Sağlar, her zaman seçim varmış gibi çalışmaları gerektiğini belirterek, "Bu ülkede ciddi bir şekilde paylaşmadan yana, özgürlükten yana, eşitlikten yana, bu ülkede üretmekten yana olan, emeği ile geçinip, emeğini karşılığını alamayan insanların gerçekten sahibi olabilecek, onların sığındığı yer haline gelebilecek bir parti konumunda olmalıyız. Böyle bir parti olabilmek için çalışmalıyız. Eğer emekten, emekliden yana olduğumuzu, yerel yönetimlerin halk adına yapıldığını söylemezsek, söylemekten öte eylem olarak da bunları göstermezsek biliniz ki geleceğimiz karanlıktır. İstediğiniz kadar kümeler oluşturun, ekipler oluşturun ama sonunda siz emekten yana, yurt severlerden yana, bu ülkenin gerçek sahipleri olan insanlardan yana olmazsanız o sözleriniz havada kalır. Biz yarından itibaren daha iyi, daha güçlü bir CHP yaratmak zorundayız. Biz birlikte bir bütün olarak eşitlikten, özgürlükten yana olduğumuzu göstermeliyiz" diye konuştu.
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ise her zaman Mustafa Kemal Atatürk’ün "Yurtta Barış Dünya’da Barış" politikasını izlediklerini vurgulayarak, "Fakat her geçen gün giderek dış politikada çok büyük değişiklikler oluyor. Meydan okunan Rusya’dan bir gün sonra özür diliyoruz, meydan okuduğumuz İsrail ile bir araya geliyoruz. Dış politika bu kadar belirsiz, bu kadar karışık olunca her alanda bunun olumsuzluklarını da görebiliyoruz. Böyle bir ortamda Ramazan Bayramı’nı kutluyoruz. Gönlümüzden geçen bayramlar bu değil. Bunların geleceğine umutluyuz. Bunların olacağına inanıyorum. Şair Nazım’ı dediği gibi güzel günler göreceğiz, çocuklarımız güzel günler görecek. Bunun için mücadele etmeliyiz. Her an yarın seçim olacakmışız gibi çalışmalıyız" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından parti yöneticileri ile partililer bayramlaştı.