Mersin kamuoyunun kitaplarıyla da yakından tanıdığı, 30 yıl Toros Devlet Hastanesi’nde Üroloji Uzmanı olarak görev yapan Op. Dr. Nedim İnce, emekliliğinin ardından doktorluğa Balıkesir Altınoluk’ta devam edecek.
Mersin’e 5 kitap armağan ederek veda eden Dr. Nedim İnce, geçtiğimiz günlerde emeklilik dilekçesini vermesinin ardından yarın Mersin’den ayrılıyor. Mersin’de 30 yılda binlerce dost biriktiren Dr. İnce, Mersin’den ‘Mersin’den Hayata Dair Esintiler’, ‘Sağlık Olsun-Hastalık-Hasta-Hekim’ ve ‘Hayatın İçinden Portreler’ adlı üç kitabının ardından yeni çıkardığı son iki kitabı ‘Uzaklardan’ ve ‘Salınım’ı armağan ederek veda etti.
Mersin kamuoyunda hekimliğinin yanı sıra köşe yazıları, radyo ve televizyon programları, yelken sporuna yaptığı katkılar ve siyasi kişiliği ile tanınan Dr. İnce, bundan sonraki yaşamını Balıkesir’in Ayvalık ilçesi ve Altınoluk’ta geçirecek. Mersin’de sağlıktan spora, siyasetten sosyal yaşama ve kitaba birçok alanda kent yaşamına katkı sunan Dr. İnce, 6 Haziran 2016 Pazartesi günü Balıkesir Altınoluk Özel Ekin Tıp Merkezi’nde üroloji uzmanı olarak yeni yaşamına adım atacak.