AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, “Bu asil ve necip Türk milleti, FETÖ ve arkasındaki üst aklın 40 yıllık hesabını 12 saatte Allah’ın izniyle, Sayın Cumhurbaşkanımızın gelişmeler karşısında ferasetli yaklaşımları ile bertaraf etmeyi başardı” dedi.
Ercik, geleneksel hale gelen ’Halk Günü’ programı kapsamında, başkan yardımcılarıyla birlikte vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. Haftanın bir gününü vatandaşlara ayırmanın kendileri için büyük bir mutluluk olduğunu vurgulayan Ercik, AK Parti’nin iktidara geldiği günden bu yana daima halka hizmet ettiğini, bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.
AK Parti olarak sorunları çözmek için çaba gösterdiklerini kaydeden Ercik, "Elimizden geldiğince vatandaşımızın sorunlarıyla, şikayetleri ve talepleriyle her zaman ilgileneceğiz. Bu tür etkinliklerimiz bundan sonra da devam edecektir. Çünkü bu millet 15 Temmuz’da FETÖ’cü teröristlere pabuç bırakmamıştır. 15 Temmuz’da asil Türk milleti, Türkiye siyaset tarihine ve dünyadaki insanlık tarihine altın harflerle yazılacak çok önemli bir şey yaptı. Bu necip millet, devletine sahip çıkmıştır. Eğer bu alçaklar, bu hainler amaçlarına ulaşsalardı, 16 Temmuz sabahını tasavvur edebilecek durumda değildik. Bu hainler her şeyi hesap ettiler belki, ama bu necip milletin kalbindeki vatan, millet sevgisini hesaplayamadılar. Bu asil ve necip Türk milleti, FETÖ ve arkasındaki üst aklın 40 yıllık hesabını 12 saatte Allah’ın izniyle, Sayın Cumhurbaşkanımızın gelişmeler karşısında ferasetli yaklaşımları ile bertaraf etmeyi başardı. Allah hepinizden razı olsun. Dolayısıyla bu millete hizmet etmek en büyük şereftir" diye konuştu.