AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, görevlerine yeni atanan Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin, Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül ve Yenişehir İlçe Başkanı Bekir Topçu’ya görevlerinde başarı temennisinde bulundu.
Ercik, bir süre önce boşalan Tarsus, Yenişehir ve Mezitli ilçe başkanlıklarına yapılan atamalarla ilgili açıklama yaptı. 3 ilçe teşkilatının istifası ile boşalan başkanlık koltuklarına hem il teşkilatının hem de genel merkezin üzerinde titizlikle çalıştıkları isimlerin atandığını söyleyen Ercik, “AK Parti’de makam ve mevkiler geçicidir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın genel başkanlığı döneminde aldığımız siyasi terbiye ile bunu hizmet yarışına çevirmiş bir partiyiz. Bugün itibari ile görevlerine yeni atanan Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin, Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül ve Yenişehir İlçe Başkanı Bekir Topçu’yu kutluyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Onların da aynı terbiye ve hizmet aşkı ile bu bayrak yarışını layıkıyla tamamlayacaklarına inancım sonsuz. Bizler de günü geldiğinde bu bayrağı birilerine teslim edeceğiz" dedi.
AK Parti’yi hem yerelde hem de genelde hedeflediği noktaya ulaştırmak için var güçleri ile çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Ercik, “Bizler gelip geçiciyiz. Davamız ve hizmet sevdamız baki kalacak. Bu doğrultuda hem ilçe teşkilatlarımız hem de il teşkilatımız 2023 hedefi ile çalışmalarına devam ediyor. Biz AK Parti olarak Mersin’de kenetlendik. Allah’ın izni ile de önümüzdeki ilk yerel seçimde Mersin’i AK belediyecilik ile buluşturacağız. Bunu başarabilecek kadrolara ve teşkilat yapısına sahibiz” ifadelerini kullandı.