Mersin’in Erdemli Belediyesi, ilçedeki camilere hizmet götürmeye devam ediyor. Bu kapsamda, belediye ekipleri Elvanlı Merkez Camii, Fatih Mahallesi Fatih Camii ve Kargıcak Fatih Mahallesi Tepe Camisi’nin boya ve badana işlerini yapıyor.
Yapılan çalışmalara ilişkin yazılı bir açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, boya ihtiyacı olan camilere anında hizmet sunduklarını belirtti. Erdemli Belediyesi olarak ilçede bulunan tüm camilere yardım ettiklerini ifade eden Başkan Tollu, bu konuda hiçbir mahallenin hizmet isteğini geri çevirmediklerini vurguladı. İlçe tarihinde camilere yönelik en çok hizmetin kendi dönemlerinde yapıldığının altını çizen Tollu, “Camilerimizin tüm ihtiyaçlarını hiçbir mazeretin arkasına saklanmadan gideriyoruz. Camilerimizin bahçelerini düzenledik, peyzajından, banklarına kadar her türlü hizmeti sunuyoruz. Cami yollarına ve bahçelerine parke döşedik. Yolu kötü olanların yollarını yaptık. Camilerimizi düzenli olarak temizledik. Ayrıca Kuran kurslarımız ve okullarımıza da aynı hizmetleri yaptık. Bundan sonra da bu çalışmalarımız devam edecektir” dedi.
Belediye ekiplerinin son olarak Elvanlı Merkez Camii, Fatih Mahallesi Fatih Camii ve Kargıcak Fatih Mahallesi Tepe Camisi’nin boya-badana ve tadilat işlerini yaptığını ifade eden Tollu, ibadethanelere yapılan hizmetlerden dolayı ayrı bir haz ve mutluluk duyduklarını belirtti.