Erdemli Belediyesi ilçede bulunan okullara, camilere ve Kur-an kurslarına hizmet götürmeye devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak Adnan Menderes Mahallesi Selviler ilk ve ortaokulunun boya badana ve tadilat işleri ile Selviler Kur’an kursunun çatısını yaptı.
Okul, cami ve Kur-an kurslarına hizmette her zaman en önde yer verdiklerinin belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Erdemli’ye bağlı tüm okulların, camilerin ve Kur-an kurslarının talepleri doğrultusunda hizmet ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Ekiplerimiz son olarak Adnan Menderes Mahallesi Mahallesi Selviler ilk ve ortaokulu ile Kur-an Kursunun hizmet ihtiyaçlarını giderdi” dedi.
Erdemli tarihinde okullara, camilere ve Kur-an kurslarına yönelik en çok hizmetin kendi dönemlerinde verildiğini ifade eden Tollu, bu hizmetlerin belediyenin eğitim öğretim ve ibadethanelere verdiği önemin büyüklüğünü ortaya koyduğunu söyledi.
Eğitime her zaman destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerinin altını çizen Tollu, bu konuda daha fazla hizmetler üreteceklerini anlattı.
Boya badana dışında tüm okul ve cami yollarını asfalt yollara kavuşturduklarını, aynı şekilde okul, cami ve Ku-an kursu bahçelerini de parke taşlarla ördüklerini ifade eden Tollu, her okul bahçesine, oyun grupları, spor alanları armağan ettiklerini, camii ve Kuran-kursu bahçelerine de kamelya ve oturma grubu kurduklarını kaydetti.
Erdemli Belediyesi tarafından kurulan cami temizleme timinin hiç ara vermeksizin iki yıldır camileri temizlemeyi sürdürdüğüne de değinen Tollu, “Bize hizmet ihtiyacı için müracaat edilen tüm okul ve camilerin hizmet ihtiyaçlarını gideriyoruz. Adnan Menderes Mahallesinin de hizmet ihtiyaçlarını giderdik. Ekiplerimiz bir taraftan hizmet üretirken diğer taraftan da hizmet ihtiyacı tespiti yapmaktadırlar. Tespit edilen eksiklikleri de hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan büyük bir şevkle gideriyoruz. Bizim olduğumuz yerde okul cami ve Kur-an kursları asla hizmetten mahrum olmazlar, bizim olduğumuz yerde her zaman hizmet konuşulur hizmet yapılır” dedi.