Forum Mersin Alış Veriş Merkezi, ’Hediye Labirenti’ ile her gün 1 tablet kazandırıyor.
Forum Mersin AVM, eğlenceli bir kampanyaya daha imza attı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile başlayan ’Hediye Labirenti’ macerası, Forum Mersin’de ziyaretçilere keyifli dakikalar yaşatıyor. Hediye Labirenti etkinliğinde eğlenen çocuklar, birbirinden farklı hediyelerin de sahibi oldu. 1 Mayıs tarihine kadar devam edecek Hediye Labirenti, ayrıca her gün 1 kişiye tablet bilgisayar veriyor.
Forum Mersin’den aynı günde tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, labirente girmeye hak kazanıyor. Alışveriş fişini şişme labirentin girişinde görevliye gösterenler, labirente girmek için kayıt oluyor. Ziyaretçiler maceraya takacakları dijital gözlükle başlıyor, labirente girerken dijital gözlükle kendilerini kuş bakışı seyretme imkanı buluyor. Yarışmacılar, duvardaki puan kartlarını en kısa sürede toplayarak çıkışa ulaşmak için zamana karşı mücadele ediyor. En çok puanı toplayanlar, sürpriz hediyelerin sahibi oluyor.
Macera labirent içinde devam ederken, izleyiciler de yarışmanın heyecanını yarışmacının gözlüğü sayesinde naklen izliyor.