Mersin Yazarlar Derneği (MEYAD) Yönetim Kurulu üyesi şair Ali Gülmez, ikinci kitabı olan ’Mavi Umutlar’ı okuyucusu ile buluşturdu.
Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde (MGC) düzenlenen imza günü etkinliğine, AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan, Büyükşehir Belediyesi Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, Sivil Toplum Plartformu Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kırmızısaç, MGC Başkanı Ahmet Ünal ve Mersin Yazarlar Derneği Başkanı Rüştü Aydın ile çok sayıda davetli katıldı. Etkinliğin sunumu yapan şair Mine Bahçeci, Ali Gülmez’in özgeçmişi hakkında bilgi verdi. MEYAD Başkanı Aydın ise şair ve yazarların çalışmalarını kitap olarak görmek istediklerini belirterek, Gülmez’i ikinci kitabından dolayı kutlayarak teşekkür etti.
AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan, şairlerin kaleminden hep dostluk, kardeşlik, aşk ve sevgi döküldüğüne vurgu yaptı. Şiir yazan insanların elinin hiçbir zaman silah tutmadığını ve dilinin hiçbir zaman kem sözler söylemediğini, her zaman gönül dünyasına seslendiklerini anlatan Tezcan, şair Ali Gülmez’in ’Mavi Umutlar’ kitabından ’Ali’yi Gördün mü?’ şiirini okudu.
Şair Ali Gülmez de imza gününe katılanlara teşekkür etti.