Mersin ile Adana’yı birbirine bağlayan karayolunda yapılacak farklı seviyeli kavşak, köprü ve bitümlü sıcak karışım (BSK) kaplama işi, Mersin Valisi Özdemir Çakacak başkanlığında yapılan koordinasyon toplantısında masaya yatırıldı.
Mersin-Adana Karayolu Koordinasyon Toplantısı, Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi. Vali Çakacak’ın başkanlık yaptığı toplantıya, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu, Karayolları 5. Bölge Müdürü Yakup Dost, Telekom İl Müdürü Hüsamettin Çağlar, Anadolu Tasfiyehanesi A.Ş. (ATAŞ) Genel Müdürü Berkan Özkan ve Mersin Liman Başkanı Murat Harun Baştürk ile ilgili kurumların yetkilileri katıldı.
Toplantıda, Mersin’i ulaşım ve lojistik alanında daha üst seviyelere taşıyacak olan Mersin-Adana karayolunda yapılacak farklı seviyeli kavşak ve köprü ile BSK kaplama işinde kurumlar arası koordinasyon ve işbirliğinin daha da geliştirilerek, söz konusu işlerin sorunsuz ve hızlı bir şekilde tamamlanması için gerçekleştirilecek çalışmalar ele alındı.