Mersin Sivil Toplum Platformu üyeleri Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’yı ziyaret ederek, ‘Cumhuriyetin 100. Yılına Mektup Yazar Mısın?’ kompozisyon yarışması ödül töreni ile ilgili bilgi verdiler.
Mersinde varlığını sürdüren 40 adet dernekten oluşan Mersin Sivil Toplum Platformu’nun üyeleri, Platform Başkanı İbrahim Kırmızısaç ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette, Müdür Koca ile 4 Mayıs 2016 Çarşamba günü 7’ncisi düzenlenecek olan ‘Cumhuriyetin 100. Yılına Mektup Yazar Mısın?’ kompozisyon yarışmasının ödül töreninin detaylarını paylaştılar. Platform üyeleri, 4 merkez ilçeden 25 okulun katılımıyla yapılacak törende, 25 okul birincisine ve birincilerin arasından ilk üç dereceye girecek öğrencilere ödül dağıtacaklarını belirttiler.
Milli Eğitim Müdürlüğü olarak proje destek vermekten mutlu olduklarını dile getiren Adem Koca da gençlerin, 2023 yılı Türkiye’sinin vizyonuyla ilgili hedeflerini ve dileklerini kaleme dökmelerine fırsat veren bu projenin içinde olmaktan gurur duyduğunu kaydetti.