Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ), filosuna 18 araç daha ekledi. MESKİ filosuna dahil edilen yeni araçları inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, haberi resmi twitter hesabından duyurdu.
MESKİ Teknik Hizmetler Birimi’nde bulunan araçları, hizmete girmeden önce inceleyen Başkan Kocamaz, göreve geldikleri tarihten itibaren araç sayısını yükselttiklerini ifade etti. Kocamaz, sosyal medya hesabından, “Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ olarak Mersin genelinde hizmet veren araç filomuzu büyütmeye devam ediyoruz. Mersin merkez ve tüm ilçelere daha hızlı, kaliteli ve eşit hizmet götürmek amacıyla MESKİ araç filomuza 18 araç daha kazandırarak gücümüze güç kattık. 2014 yılı Nisan ayı öncesi MESKİ bünyesindeki 100 adet olan araç sayımızı kısa süre içerisinde 366’ya yükselttik. Hizmete hazır 366 aracımızla altyapıda Mersin’e en kaliteli ve en hızlı hizmeti vermek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.
MESKİ’nin, Mersin merkez ve tüm ilçelere daha hızlı, kaliteli ve eşit hizmet götürmek amacıyla araç filosuna 4 adet 4x4 arazi pikabı, 4 adet excavatör ve 10 adet Beko Loder (kanal kazıyıcı) eklediği bildirildi.