Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Hakkı Yeşilyurt, Mersin Entegre Şehir Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.
Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yeşilyurt, bu yılın Ekim ayında tamlanması planlanan bin 250 yataklı Mersin Entegre Şehir Hastanesi’nin son durumu ve Mersin’de sunulan sağlık hizmetleri hakkında incelemelerde bulunmak üzere Mersin’e geldi. Doç. Dr. Yeşilyurt’a, Bakan Danışmanı Dr. Yasin Akar ile Sağlık Bakanlığı yetkilileri de eşlik etti.
Suphi Öner Öğretmenevi’nde Mersin’in sağlık yöneticileri ile bir araya gelen Yeşilyurt, Sağlıktan Sorumlu Mersin Vali Yardımcısı Cemal Yıldızer, İl Sağlık Müdür Vekili ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Aytekin Kemik, Mersin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Memnune Çamsarı ve sağlık alanında hizmet veren yöneticilerle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, Genel Sekreter Çamsarı ve Mersin Entegre Şehir Hastanesi yüklenici firma yetkilisi tarafından, inşaatın son durumu hakkında Yeşilyurt’a bilgi verildi.
Müsteşar Yardımcısı Yeşilyurt, toplantının ardından beraberindekilerle birlikte Toroslar ilçesinde yapımı devam eden Şehir Hastanesi inşaat alanını gezerek, çalışmaları yerinde inceledi.