Mersin’in Silifke İlçesine bağlı Sarıaydın Mahalle Muhtarı Abdulmuttalip Gündüz, geçirdiği ameliyat sonrası kendisine geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür etti.
Yaşadığı sağlık sorunlarıyla ilgili ilk günden itibaren hem Başkan Dr. Mustafa Turgut’un hem de Silifke Belediyesi’nin her zaman yanında olduğunu belirten Muhtar Gündüz, “Elbette Başkanımızın ifade ettiği gibi Allah beterinden korusun. Destekleri ve ilgilerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Yalnızca iyi günümüzde değil kötü günümüzde de yanımızdalar. Her zaman bizlerin ve mahallemizin yanında oldular. Cenaze, düğün, hastalık ve sağlıkta bizlerin yardımına koştular. Bize bizden başka kimse sahip çıkamaz. Sarıaydın Mahallesi olarak vatandaşlarımızla birlikte başkanımızı çok seviyoruz. Kendisine hizmetlerinde başarılar diliyoruz” dedi.
Muhtar Abdulmuttalip Gündüz’ü Sarıaydın Mahallesi’nde ki evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulunan Başkan Turgut, “Muhtarımız sağlık sorunları dolayısıyla bir ameliyat geçirmişti. Kısa bir süre tedavisi devam edecek ve kendisi bol bol istirahat edecek. Silifke Belediyesi olarak mahalle önderleri olan muhtarlarımızın her türlü yardımlarına koşmaya gayret ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde mahallemize en güzel hizmetleri yapacağız” diye konuştu.