Mersin’in Tarsus İlçe Belediyesi şikayet, talep ve görüşleri daha hızlı değerlendirmek amacıyla WhatsApp iletişim hattı kurdu.
Vatandaşla daha hızlı iletişim için teknolojik imkanlarında kullanılması gerekliliğinin öneminde bahseden Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus Belediyesi olarak vatandaşlara en iyi hizmeti en seri şekilde sunmanın gayreti içinde olduklarını söyledi. Can, “Günümüzde akıllı telefonların kullanım oranını göz önüne aldığımızda vatandaşla iletişimimizi hızlandıracak bu seçeneği ihmal edemezdik. Bu sebeple akıllı telefonlarda sıkça kullanılan WhatsApp uygulaması ile iletişim hattımızı devreye aldık. Böylelikle vatandaşlarımız hem görsel hem de yazılı olarak bizimle WhatsApp üzerinden üzerinde çok hızlı şekilde irtibata geçebilecek. WhatsApp hattımıza fotoğraf, video yada yazı olarak gelen bilgi Beyaz Masamız tarafından hemen değerlendirilip ilgili birimleri harekete geçirecektir. Şikayet sahibi vatandaşımıza her aşamada bilgi verilecektir. Bu uygulamamızla vatandaşımız bizim gözümüz kulağımız olacaktır. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Başkan Can, Tarsus Belediyesi WhatsApp 0533 155 21 00 nolu iletişim hattı üzerinde öneri ve taleplerin alınacağını kaydetti.