Toroslar Belediyesi, hizmet kalitesinin yükseltilmesi ve verimliliğin arttırılması amacıyla yönetici ve çalışan personele yönelik periyodik olarak düzenlendiği hizmet içi eğitim ve motivasyon seminerlerine devam ediyor.
İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen ve iki gün süren seminere, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna da katıldı. Mersin Üniversitesi Öğretim üyeleri Doç. Dr. Serdar Han Taşkaya ve Yrd. Doç. Dr. Nurcan Gökçakan Çiçek’in konuşmacı olarak katıldığı seminer, yoğun ilgi gördü.
Tüm çalışanlarıyla bir aile gibi olduklarını dile getiren Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek amacıyla hizmet içi eğitim seminerlerine önem veriyoruz. Yaşamımızın her anında öğrenmeye ihtiyacımız vardır. İyi bir iletişim kurmak için söylemek istediğimizi iyi anlatmak ve söyleneni iyi anlamak gerekmektedir. Bu tür eğitimler, kaliteli yönetim anlayışının temel gereksinimlerindendir. Semineri veren uzman hocalarımıza ve eğitime katılan tüm personelimize teşekkür ediyorum” dedi.