Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi’nin, ilçe sınırları içerisindeki mahallelerde sürdürdüğü yol yapım, asfalt ve kilit parke kaldırım çalışmaları devam ediyor.
Köy ve beldelerden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin yanı sıra merkez mahallelerde de tespit ettiği kaldırım eksiklerini giderme noktasında büyük mesafe kat eden Toroslar Belediyesi, Tozkoparan Mahallesi’nde kilit parke kaldırım çalışmalarını gerçekleştiriyor. 87058, 87060, 87061, 87063, 87065 ve 87067 numaralı sokaklarda bin 300 metre kaldırım çalışması yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir yandan da tahrip olmuş kaldırımları da onararak yeniliyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, vatandaşların yılın her mevsiminde tüm hizmetlerden rahatça yararlanabilmesi için çaba harcadıklarını belirtti. Yaz aylarına girilmesiyle birlikte asfalt, kaldırım, yol açım ve düzenleme çalışmalarına daha da ağırlık verdiklerini kaydeden Tuna, vatandaşlardan gelen talep ve istekleri de dinleyerek aciliyet sırasına göre çalışmalarını sürdürdüklerini vurguladı. Tuna, 6360 sayılı Büyükşehir yasası ile ilçe sınırları genişleyen Toroslar’da tüm eksiklikleri tespit ettiklerinin bilgisini vererek, vatandaşlardan hizmet konusunda biraz sabırlı olmalarını ve imkanları ölçüsünde tüm mahallelerde hizmetlerin aksamadan yerine getirileceğine dikkat çekti.