Mersin Valisi Özdemir Çakacak, İskenderun Deniz Üs Komutanı iken Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı olarak atanan Tuğamiral Kadir Yıldız’a ‘hayırlı olsun’; Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı’na da moral ziyaretinde bulundu.
İlk olarak Akdeniz Bölge Komutanlığı’nda gerçekleşen iade-i ziyarette Vali Çakacak, günün anısına Komutanlık Şeref Defteri’ni imzaladı. Ziyaret sırasında duygularını dile getiren Vali Çakacak, Tuğamiral Yıldız’la devlet ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda omuz omuza çalışacak olmaktan mutluluk duyacağını, yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Tuğamiral Yıldız ise ziyaretlerinden dolayı Vali Çakacak’a teşekkürlerini sunarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.
Vali Çakacak, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı ziyaretinin ardından Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı’na da moral ziyaretinde bulundu.
Vali Özdemir Çakacak’ı komutanlık hizmet binası önünde Akdeniz Bölge Komutanı Albay Fatih Erhan ve askeri personel karşıladı. Karşılama sonrasında Şeref Defteri’ni imzalayan Vali Çakacak, Albay Erhan ile makamda bir süre sohbet etti.