Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesi ve köylerinden 70 kişi düzenlenen bir törenle MHP’ye katıldı. Şuhut MHP ilçe teşkilatında katılım programı düzenlendi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından MHP milletvekili adayları kısa birer konuşma yaparak, ortak mesajlar verdi. Ardından, rozet takma törenine geçildi. Düzenlenen törende Şuhut merkez ve çevre köylerinden başka siyasi partilere mensup yaklaşık 70 kişi, gönül verdiği partilerden vazgeçerek, MHP çatısı altında olmayı seçti. Katılımcılara teker teker teşekkür edilerek rozetleri takıldı.

Şuhut MHP Merkez İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen tören, yaklaşık iki saat sürdü. MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, bu katılımın kendileri açısından son derece önemli olduğunu belirterek, Türkiye genelinde her gün partilerine teveccüh göstererek katılım sağlayan yüzlerce kişinin olduğunu söyledi. Yağcı, yakın zamanda MHP iktidarının kaçınılmaz olduğunu artık bu düzenin değişmesi gerektiğini kaydetti.

Programa Milletvekili Kemalettin Yılmaz, MHP İl Başkanı Raşit Demirel, MHP milletvekili adaylarından Mehmet Parsak, Aziz Aslan, Fatih Çetinkaya, İsmail Elibol, Abdil Demiral, MHP Şuhut Merkez İlçe Başkanı Tahir Genç, ilçe teşkilatı üyeleri ve çok sayıda Şuhutlu vatandaş ile çevre köylerden gelen katılımcılar katıldı.