Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun milletvekili adayı Hüseyin Edis, 19 Mayıs ilçesi Yörükler Mahallesi'nde "MHP kendi zenginlerini yaratan bir siyaset anlayışını benimsemez" diyerek, vatandaşlardan destek istedi.

AK Parti hükümetinin icraatlarını eleştiren Edis, "Hatırlarsınız bundan çok değil 20 yıl önce ülkenin yönetiminde farklı partiler vardı. Onlar da halka rağmen siyaset yaparak bu ülkeyi yönettiler ve halkın oylarıyla siyasetten tasfiye edildiler. Biz MHP olarak o gün de vardık, bugün de varız, yarın da olacağız. AK Parti de bugün halka rağmen siyaset yaparak 'Ben yaptım oldu' mantığıyla hareket etmektedir. Onların sonu da geçmişteki siyasi partiler gibi aynı olacaktır. Bununla birlikte bizim partimiz ilelebet var olacaktır. Biz halkımızın her zaman içinde ve onlarla birlikteyiz." dedi.

Vatandaşların iktidarın icraatlarından yorulduğu gibi siyasette yeni yüzler, yeni söylemler istiyor ve beklediğini kaydeden Edis, "MHP bu anlamda ortaya koyduğu seçim beyannamesiyle ne kadar iddialı olduğunu göstermiştir. Toplumun her kesimine hitap eden ve halkımızın sorunlarını çözen bir anlayışla siyaset yapmak ve üreten bir ülke ortaya koymak istiyoruz. Kendi zenginlerini yaratan bir siyaset anlayışı değil, toplumun her kesimine eşit ve adilce hizmet eden bir siyasi anlayışı benimsiyoruz. Bu hizmet yarışında Samsun da nasibini alacak ve kısa zamanda şehrimizi hep birlikte önemli noktalara taşıyacağız. Bu şehri birlikte yönetmek bizlerin temel ilkesi olacak." diye konuştu.