MHP 11. Olağan Büyük Kurultayının ardından memleketleri Kahramanmaraş’a dönen partilileri taşıyan midibüsün kaza yapması sonucu yaralanan ülküdaşlarını evlerinde tek tek ziyaret eden MHP Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Opr. Dr. Faruk Atlı, geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve kendisine ihtiyaç duyulduğu her an yanlarında olacağını belirtti. 

Aynı zamanda kazazedeler arasında bulunan MHP Onikişubat İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Koşum ve Cafer Akçadağ ile birlikte diğer yaralı ülküdaşlarını gezen Atlı, bir doktor olarakta sağlık durumları hakkında bilgiler aldı. 

Her gittiği yerde kazada şehit olan Mustafa Paksoy’u da yad eden Atlı, Allah’tan rahmet dileyerek dualar okudular. 

Yaralılar ve aileleri Opr. Dr. Faruk Atlı’ya ilgisinden dolayı teşekkür ederek, hizmet için çıktığı milletvekilliği yolunda başarılar dilediler. 

Atlı, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamasında; “Allah camiamıza bir daha böyle bir acı yaşatmasın. Bu gün Tekir ve Suçatı Mahallelerinde bulunan yaralı ülküdaşlarımızı ziyaret ettik, bir nebze de olsa yaralarına merhem olmaya geldik” dedi. 

“BİR DEFA YÜKSELEN BAYRAK BİR DAHA İNMEZ. BİZ NEFES ALDIKÇA BU VATAN BÖLÜNMEZ” sloganıyla seçim kampanyasını başarı ile sürdüren Atlı, gündeme dair de kısa bir açıklama yaptı. 

Atlı, devletin basiretsiz eller tarafından yönetildiğini ifade ederek; “Bu gün ülkemiz bölünmenin eşiğinde. AKP, HDP VE PKK işbirliği ile ‘Çözüm Süreci’ adı altında milletimizi ve topraklarımızı bölmeye çalışıyorlar. Ama milletimiz bu oyunun çok şükür farkına vardı, sandıkta oyunu bozacak” dedi. 

Diğer yandan Kahramanmaraş’ın hizmet fakiri olduğunu söyleyen Atlı; “Büyükşehir olduk, fakat koca bir köy olmaktan öteye gidemedik. Vatandaşın sadece vergileri arttı. Yerel seçimin üzerinden tam bir yıl geçti, verilen vaatlerin hiç biri gerçekleşmedi. İktidara en çok desteği veren illerden biri Kahramanmaraş olmasına rağmen, sağlıkta, ulaşımda, eğitimde, turizmde vs her alanda hizmet fukarasıyız.  

Hatta bu gün hasta ziyaretimizde güzergâhımız olan Göksun Kayseri yolunun yapboz tahtasına döndüğünü, defalarca bitiş tarihi verilmesine rağmen bitirilemediğini tüm halkımız biliyor. Sürekli güzergah değişiyor. Bir yandan devletimiz zarara uğratılıyor, bir yandan da vatandaş mağdur oluyor. Bu yol kaç can aldı? 

Bu gerçekleri sadece Kahramanmaraş değil, tüm Türkiye görüyor. AKP iktidarına elbette milletimiz dur diyecek. 

7 Haziran’da MHP’nin iktidarı milletin hakkını çalanlardan hesap soracağız” dedi.