Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, 4 Haziran’da yapacakları miting için hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, “Mitingimiz Türk milletine moral kaynağı olacaktır.” dedi.

Yusuf Baş, devam eden seçim çalışmalarını ve 4 Haziran’da Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin katılımıyla yapılacak Adana mitingini istişare etmek üzere il divan heyeti ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte toplantı yaptı. Baş, toplantıda yaptığı konuşmada “Aylardır sahadayız. Tarlayı sürdük, ektik, suladık. Şimdi hasat zamanı. Böyle zamanlarda harmana dadanmış hırsızlar vardır. Ama biz bu sefer işi daha sıkı tuttuk. Bütün çalışmalarımızı en ince ayrıntısına kadar yaptık. Oyumuza sahip çıkacağız. Bir reyin bile takibini yapacağız. Değerli seçmenlerimiz hiç endişe etmesin, sandık korkumuz yok.” diye konuştu.

Baş, “Partimiz Adana’da çok iyi durumda. 1. sıradan 14. sıraya kadar bütün milletvekili adaylarımız sahada. Tabandan tavana büyük bir inanmışlık ve kenetlenme var. Vatandaşımızın desteği müthiş! Son olarak dört ayrı anket yaptırdık; hepsinde de birinciyiz. Hatta, rakiplerimizin yaptırdığı anketlerin bir çoğunda da birinci çıkıyoruz. Ama asla rehavete kapılmıyoruz.” diye konuştu.

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz da partisinin 4 Haziran’daki mitingine tüm Adanalıları davet etti. Türk Milleti’nin 7 Haziran’da AK Parti’nin anti demokratik, vesayetçi, kayırmacı, hukuk tanımaz, özgürlükleri kısıtlayıcı bozuk düzenine son vereceğini vurgulayan Seyfettin Yılmaz, “Zorlamayla değil, gönülden gel. Tehditlerle değil, muhabbetle gel. Devlet imkanıyla değil, alın terinle gel. Menfaat için değil, vatan için gel. Talimatla değil, isteyerek gel.” diye seslendi.