Konya'nın Akşehir ilçesinde seçim çalışmalarını devam ettiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya milletvekili adayı Prof. Dr. Sevil Sargın, Türkiye'de çalmadan çalışacak kadrolar bulunduğunu söyledi.

Vatandaşlara, hükümetin çok yorulduğunu ve dinlendirilmesi gerektiğini anlatan Sargın, ''Mühür sizde gelin mevcut iktidarı dinlendirelim, çok yoruldular ve her şeyi ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar. Eğer seçtiklerinizden memnun kalmazsanız bir dönem sonra tekrar mevcut kadroları dinlenmiş halde iş başına getirirsiniz.'' şeklinde konuştu.

'Çalıyorlar ama çalışıyorlar' anlayışının doğru olmadığını vurgulayan Sevil Sargın, ''Biz bu milletin evlatlarından umut kesmedik. Hem çalışıp hem de çalmayacak kadrolar ülkemizde mevcuttur.'' dedi.

Sargın, şöyle devam etti: ''Evinize çağırdığınız bir temizlikçi evinizi iyi temizlese ve giderken de 2 bileziğinizi çalsa bu durumda aynı kişiyi polise mi teslim edersiniz? Yoksa iyi temizlik yapıyor diye evinize çağırmaya devam mı edersiniz? Nasıl kendi evimize hırsızlık yapan bir temizlikçiyi çağırmıyorsak tüyü bitmemiş yetimin hakkını da üzerinde hırsızlık şaibesi bulunan kadrolara teslim edemeyiz.''