MHP'nin Aksaray milletvekili adayları Turan Yaldır, avukatlar Nilgün Tosun ve Deniz Ay, Kalealtı Caddesi esnafına ziyaretlerde bulundu. MHP adayları tek tek dükkânlara girerek iş yeri sahipleriyle görüştü. Yolda yürüyen vatandaşlarla da sohbet eden MHP’li adaylar, seçim projelerinden bahsederek 1 Kasım seçimlerinde destek istedi.

1 Kasım seçimleri ile Aksaray için yeniden bir hizmet döneminin başlayacağını ifade eden Turan Yaldır, Aksaray halkının MHP’ye göstereceği destek ile hizmetlerin Aksaray’a akacağını kaydetti. 7 Haziran seçimleri için geri sayımın başladığını ve 7 Haziran seçimlerinin öncesinde ve sonrasında da Aksaray’ı ve ilçelerini adım adım dolaşarak yoğun bir şekilde seçim çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Yaldır, 1 Kasım seçimlerinin sokaktaki seçim atmosferinde MHP’ye olan desteğin her geçen gün arttığını gözlemlediklerini söyledi.

Milletvekili Yaldır şöyle devam etti: “Yoğun bir tempoda yürüttüğümüz seçim çalışmalarımızda Aksaray ve ilçelerinde görüştüğümüz vatandaşlarımızın büyük bir teveccühünü görüyoruz. Bizlere gösterilen bu güler yüz bu yoğun tempodaki en büyük enerjimizi oluşturuyor. Milliyetçi Hareket, Türk milletinin sevdalısıdır. Çare Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Umut Milliyetçi Hareket Partisi’ndedir. Bizler Aksaray’ı bütün ağırlıklarından kurtarmaya talibiz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Aksaray’da iddiamız var, huzurlu gelecek, ahlaklı ve adaletli yönetim vaadiyle milletimizin huzurundayız. Bizlerin hedefleri hazır. Halkımız, bizleri bu vazifelere layık görürse, projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Biz milletimizin hizmetkarı olmaya hazırız."