MHP Aydın İl Başkanlığı, milletvekili aday adayı tanıtım toplantısı düzenledi. Parti yönetimi, ilçe teşkilatı ve partililerin katıldığı gecede 27 aday adayı tek tek partililere tanıtıldı.

Akarsu Park’ta düzenlenen tanıtım toplantısına 27 aday adayından 25'i katıldı. İlçe başkanları ve partililere teşekkür eden MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak, ilçe başkanlarını da uç beylerine benzetti. Akbudak, “Bugün burada 7 Haziran'da yapılacak olan 25. dönem milletvekili aday adaylarımızı tanıyacağız. Aydın’da 27 tane birbirinden kıymetli çok değerli milletvekili aday adayı arkadaşımız var. Teşkilatımız adına aday olmak için müracaat etmelerinden dolayı, MHP’de görev almak istemelerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

MHP Aydın milletvekili aday adayları daha sonra kendilerini partililere tanıttı. Aydın'da MHP’den aday adayı olan isimler şunlar:
Ali Uzunırmak, Ahmet Kaya, Ahmet Özkan, Aydemir Durmuş, Benson Dündar, Deniz Depboylu, Durmuş Güllü, Ender Vardar, Fevzi Köse, Hasan Duman, Hayati Durmaz, Hayri Güleç, Hilmi Bolatoğlu, Hüseyin Karagöz, Kadri Dülger, Mustafa Cemal Saydam, Mustafa Sepin, Müfit Kır, Namık Bayrakçı, Ömer Karakaş, Pınar Öncer, Rabia Mahmutoğlu Öztürk, Sehap Akın, Selim Karakoyun, Serap Canbazoğlu, Tarcan Ülük ve Turan Güneş