MHP Denizli İl Başkanlığı, genel seçim için aday adaylığı müracaatı yapan isimleri, düzenlediği toplantı ile kamuoyuna tanıttı. Toplantının açış konuşmasını yapan İl Başkanı Yasin Öztürk, Türkiye’nin MHP iktidarına ve vatansever kadrolara ihtiyacı olduğunu söyledi. Teşkilat mensuplarından, özellikle kadınlardan çok çalışmalarını, kapı kapı dolaşmalarını isteyen Öztürk, “Ülkemizin gelmiş olduğu nokta bellidir. Bu şer ittifaktan milletimizin kurtulma zamanı gelmiştir. Cennetin yolu imandan geçer deyip rüşvetin yolunu imardan geçirenler, hesap günü yaklaşmıştır. Bu da demokratik yollarla sandıkta olacaktır.” dedi.

'BU İKTİDARI DEĞİŞTİRECEK GÜCE SAHİBİZ'

Bu iktidarı sandıkta değiştirecek güce, yüreğe, bilgiye, birikime, tecrübeye sahip tek siyasi gücün MHP olduğunu iddia eden Öztürk, “7 Haziran, Türk milletinin kurtuluş günüdür. Önümüzdeki süreç, milletvekili adaylarını belirleme sürecidir. Bu süreçte 20 olan milletvekili aday adayı sayımız 7’ye düşecektir. Aday adayı arkadaşlarımızın her biri birbirinden kıymetlidir. Kim seçilirse seçilsin, kendisi seçilmiş gibi sevinecek kadar ülkücü karaktere sahiptirler. Tüm adaylarımızın canla başla çalışmalarını bekliyorum. Bu seçimde hanımefendilere çok iş düşüyor. Sandıklarımıza sahip çıkalım, sokak sokak, ev ev dolaşalım. 7 Haziran’a kadar heyecanımızı kaybetmeden çalışalım.” diye konuştu.

Yasin Öztürk, konuşmasının ardından milletvekili aday adaylarını, isimlerini tek tek okuyarak sahneye çağırdı. MHP’nin Denizli'deki 20 milletvekili aday adayı şunlar: Av. Adnan Keysan, Ecz. Ahmet Yümsek, işadamı Ali Keskin, bürokrat Arif Fırtına, işadamı Cafer Bitürk, iktisatçı Emin Haluk Ayhan, araştırmacı yazar İbrahim Afatoğlu, işadamı İbrahim Ekiz, eğitimci yazar İlhan Çankaya, işadamı İsmail Yarımca, işadamı Mehmet Uz, işadamı Mehmet Fevzi Yeniçeri, bürokrat Mustafa Kemal Çokakoğlu, işadamı Nail Kalemci, bürokrat Nebi Çubukcu, Dr. Şule Türkarslan, Av. Ümit Bahtiyar, Av. Yurdahan Özhan, işadamı Zafer Kaplan ve işadamı Zekeriya Er.