MHP Samsun eski Milletvekili Cemalettin Şimşek, "Sözün bittiği yerdeyiz. Bu terörden beslenenlerden, bu terörü yapanlardan, kim besleniyorsa kandan, lanet olsun. Artık yeter." dedi.


MHP Samsun eski Milletvekili Cemalettin Şimşek, Bafra Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen 'Teröre Lanet Mitingi'e katıldı. Şimşek, mitingde 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' sloganları arasında yaptığı açıklamada, "Sözün bittiği yerdeyiz. Söyleyecek söz bulamıyoruz artık. Elimizden bir şey gelememesinin üzüntüsünü yaşıyoruz. Elimiz kolumuz bağlı duruyoruz böyle. Vatanımız milletimiz her bakımdan bizim elimizi kolumuzu bağlandı. Artık yeter. Sözün bittiği yerdeyiz. Bu terörden beslenenler, bu terörü yapanlardan, kim besleniyorsa, kandan beslenenlere lanet olsun. Artık yeter. Ne olacaksa da olsun artık. Bizim Mehmetçiğimiz onların önünde canlı kalkan mıdır?" şeklinde tepkisini dile getirdi.

"Elbette parlamentoyu toplamakla da çok fazla bir şey olmaz. Esas olan icraattır. Her şey hükümetin elinde." diyen Şimşek, şöyle konuştu: "Hani İç Güvenlik Yasası'nı çıkardılar yeni. İktidarın elinde her şey var şu anda. Bir kişi Türkiye’nin gündemi ile oynuyor. Böyle bir şey olabilir mi? Barışı yapan da bir kişi, bozan da bir kişi. Tek kişi ile kocaman bir ülke idare edilebilir mi? Hakikaten titriyorum. Yukarıdan aşağıya kadar. Çözüm süresince muhalefet dahil iktidara dedik ki, bunlar yapılanıyorlar, bunlar şehre iniyorlar, bunlar güçleniyorlar. Şehirlerde yapılanırken bunlara göz yumuldu. Komutanların eli kolu bağlanır, asker kışlasında, emniyet güçleri karakollarda hiçbir şeye dokunulmadı. Böyle terörle mücadele görülmedi." +