Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, Kahramanmaraş’ta destekçileriyle bir araya geldi. Oğan, “Susarak, oturarak muhalefet yapma dönemi kapanmıştır” dedi. 

Büyük kurultay belirsizliğinin sürdüğü MHP’de, Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, il ve ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.
19 Haziran’da yapılması beklenen kurultay öncesi Kahramanmaraş’ta destekçileriyle bir araya gelen Sinan Oğan, MHP ile seçmenleri arasında yaşanan küskünlüğü ortadan kaldıracağını söyledi.

OĞAN, BAŞBAKAN'I YUHALATMADI
Kahramanmaraş’ta bir otelin konferans salonunda düzenlenen toplantıya katılan Sinan Oğan, konuşması sırasında destekçileri tarafından Başbakan Binali Yıldırım’a yönelik tepkinin önüne geçerek, “Başka bir partinin genel başkanı da olsa bu ülkenin başbakanıdır, makama saygılı olmak zorundayız. Hiç kimseye yakışıksız bir ifadede bulunmayacağız” dedi.
14 senenin birikmiş dertlerini yüreklerinde taşıdıklarını ifade eden Oğan, “Bizim genel başkanımız Yargıtay’ı takmıyoruz diyor. Herkes kendine göre bu ülkede bir hukuk oluşturursa, herkes anayasayı, mahkemeleri, hukuku takmazsa bu ülkede adaleti nasıl sağlarız” diye konuştu.

“MHP TEŞKİLATLARINA SAHİP ÇIKACAĞIZ”
MHP teşkilatlarını zor durumdan kurtaracaklarını kaydeden Oğan, “İl, ilçe başkanlarımız seçim gelse de kirayı ödesek veya ne yapsak da elektrik borçlarını ödesek gibi bir sorunla uğraşmayacaklar. Partimizin bütçesinde yeterince para vardır ve genel bütçemizden her yıl bundan sonra il ve ilçe başkanlıklarımızın bütçesine para ayrılacaktır. MHP profesyonel bir şekilde yönetilecektir. Doğudan, batıdan milletvekillerimiz vardı. Şimdi ne oldu. O bölgedeki ülkücüler nereye gitti uzaya mı gitti? Hayır biz oradaki ülküdaşlarımıza yeterince sahip çıkamadık. Gelmedik, gitmedik. Sahip çıkmadığımız yerler bizim olmuyor. Siyaset artık salıdan salıya yapılan bir iş olmaktan çıkacaktır. Yıllarca il, ilçe, mahalle başkanlığı yapıyor. Görevden ondan sonra vakti geliyor ayrılıyor. Bir teşekkür dahi bu dava arkadaşlarımızdan esirgeniyor. Biz yeniden her ülkücü kardeşimiz ağabeyimiz, ablamız bizim için kıymetlidir” dedi.

OĞAN, ALMANYA’YA SERT ÇIKTI
Almanya'ya tepki gösteren Oğan, “Almanya parlamentosunda o soykırımcı millet olarak, tarihin kara sayfasında yerini alan Almanlar, kendi suçlarına ortak almak için bizi de soykırımcılıkla suçluyorlar. Bu memleketin sorunlarını konuşacağız. Bundan sonra susarak, oturarak muhalefet yapma devri kapanmıştır. Bundan sonra Anadolu’yu karış karış gezme dönemi, siz ülküdaşlarımla yürüme dönemi başlamıştır” ifadelerini kullandı.

SİNAN OĞAN KAHRAMANMARAŞ'TA FOTO GALERİ

“PKK'LILAR DİĞER PARTİLERE DE SIZMIŞLAR”
Mecliste PKK’lıların diğer partilere de sızdığını öne süren Oğan, konuşmasının sonunda ise, “Mecliste PKK’lıların gerisinde durmak, onlardan sonra son sırada oturmak hiçbir ülkücünün vicdanen kabul etmediği bir şeyse, Avrupa Türklüğünün de oy oranı olarak PKK’nın gerisinde kalması kabul edilebilir bir durum değil. Mecliste PKK’lılar var. PKK’nın mecliste bir siyasi uzantısı var. Ancak bu PKK’lılar, bu bölücüler sadece HDP’de yok diğer partilere de sızmışlar” diye konuştu.