MHP Manavgat İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ, Adıyaman Doğanlı ve Çatalağaç bölgesinde bölücü terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Uzman Onbaşı Müsellim Ünal'ın ailesine ve Türk milletine başsağlığı diledi.

İsmail Hakkı Karadağ, yaptığı yazılı açıklamada, vatan için toprağa şehit düşmüş bütün kahraman vatan evlatlarına Allah’tan rahmet dilediklerini ifade etti. Karadağ, "Yüce Allah hepsine şehadet şerbetini içmeyi nasip eder inşallah. Bu topraklar bize, yani büyük Türk milletine onların sayesinde yurt olmuştur. Onların yüzü suyu hürmetine huzur içerisinde yaşamaktayız. Hepsinin manevi huzurunda minnet,şükran ve saygıyla eğilmenin onurunu yaşamaktayız." dedi.

Dünyada hiçbir devlet terör örgütlerine taviz vererek, onlarla pazarlıklar yaparak terör meselesini çözememiştir ve onlardan kurtulamadığını belirten Karadağ, bunun hem yakın tarihte hem de geçmişte onlarca örneği bulunduğunu kaydetti. Terör örgütlerinin tek amacının olduğu ve tek kaynaktan beslendiklerinin altını çizen Karadağ, bunun kan ve gözyaşı olduğunu ifade etti.

Karadağ daha sonra şunları söyledi: "Komşularımızla sıfır sorun, ileri demokrasi, barış süreci, analar ağlamayacak, yakında güzel şeyler olacak, Ortadoğu Projesi Eş Başkanıyım, Yahudilerin Üstün Cesaret Madalyası, ben Gürcüyüm eşim Arap, Kürt sorunu vardır ve bu sorunu çözmek benim boynumun borcudur gibi ilk bakışta olumlu,milletimizi uyutmaya ve kandırmaya yönelik,içi boş yalan,dolan ve palavradan oluşan hamasi sözlerle yüce milletimizin milli duyguları sömürüldü."

Karadağ, Suruç'taki canlı bomba saldırısının öncesi ve sonrası iyi okunmalı, bu olayı kimlerin nasıl kullandığı da bilinmesi gerektiğinin altını çizdi.