Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı, partisinin 1 Kasım seçim hazırlıkları hakkında bilgi verdi.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, yaptığı açıklamayla tüm teşkilatlarıyla seçime hazır bulunduklarını vurguladı. Karataş açıklamasını şöyle sürdürdü; “Kurulduğu günden bu yana aksiyon bir yapıda olan MHP kadrolarının her türlü faaliyete her an hazır olduğunu söyleyebilirim. İzmir İl teşkilatı olarak da tüm varlığımızla ve yapılarımızla seçimlere hazırız. Teşkilat işlerimizin, otuz ilçemizde yaptığı değerlendirme ve çalışmalar gücümüzü artırdığımızı ortaya koydu. Bu seçimler bizimle diğerleri arasında geçecek. Bir yanda biz yani varlığımızın ve geleceğimizin teminatı MHP; diğer yanda da bölücülerle ve emperyalizmle kol kola olan diğer üç siyasi parti.”

'BAYRAMI ZEHİR ETTİLER'

"İçimiz kan ağlıyor" diyerek yaşanan olayları hatırlatan İl Başkanı Karataş, “Terörün bu hale gelmesinde pay sahibi olanlar, bölücülere müsamaha gösterenler, Habur rezaletini bu millete yaşatanlar ve bölücülerin elinden tutup gezdirenler ne yüzle bayram kutluyorlar? Kanla aldığımız vatan toprakları şimdi ne durumda? Doğusu da, batısı da kargaşa içinde! Şehit ve şehit yakınlarının acısı yüreğimizi dağlıyor; kan ağlıyoruz! Bu zulmet MHP iktidarıyla bitecek, sosyal ve ekonomik güvence ancak MHP ile sağlanır."

'CHP GİBİ 33 GÜN UYUMADIK'

Partisinin koalisyon tavrına yönelik de konuşan Karataş; “AKP ve üst aklının amacı belliydi. Oy düşüşünü ve iktidarı başkalarıyla paylaşmayı daha ilk andan itibaren hazmedemediler. Planları ona göre yaptılar. CHP’yi 33 gün uyuttular. Fakat MHP ve liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi bunu gördüğü için oyuna gelmedi. Yeni seçim çığlıkları atan AKP idi fakat CHP bunu hiç göremedi. Her zamanki gibi oyuna geldi. Şimdi seçime gidiyoruz. Milletimiz bu planı bozacak. AKP umduğunu bulamayacak.” dedi.

Karataş yaptığı açıklamada 30 Ağustos Zafer Bayramını şu sözlerle kutladı; “Ey,dünya tarihinde emsali görülmemiş zaferlerini kazanan Türk Milleti!...Ey, Türk'ün Muzaffer Ordularının zafere alışmış çocukları!...Ey şanlı dünümüz; Ey kudretli bugünümüz ve Ey onurlu geleceğimiz!... 30 Ağustos Zafer Bayramın Kutlu Olsun! Oğuz Ata'dan Mustafa Kemal Ata'ya; Şu anda Vatan müdafaasında gözünü kırpmadan düşman üzerine atılan kahraman güvenlik kuvvetlerimize; Şehitlerimize, gazilerimize selam olsun; Bayramımız Kutlu Olsun! Varlığımız Türk Varlığına Armağan Olsun!"