25'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde, resmi olmayan sonuçlara göre, MHP'den Kahramanmaraş Milletvekili seçilen Sefer Aycan, "Belki de Cumhuriyet tarihinin milletvekilliği en kısa sürecek kişileriz. Ne kadar milletvekilliği süreci içerisinde olacağız bilmiyoruz" dedi.
Aycan, seçim sonuçlarını değerlendirmek için partisinin seçim koordinasyon merkezinde düzenlediği basın toplantısında, MHP'yi birinci parti yapmak için yola çıktıklarını söyledi.

Seçimlerin ardından çıkan sonuçlara ilişkin değerlendirmede bulunan Aycan, "Belki de Cumhuriyet tarihinin milletvekilliği en kısa sürecek kişileriz. Ne kadar milletvekilliği süreci içerisinde olacağız bilmiyoruz. Bir yıl mıdır? 5 ay mıdır? Ama sayın genel başkanımın dediği gibi ne zaman olacaksa, biz erken seçime de hazırız" diye konuştu.

MHP MİLLETVEKİLLERİ TAM LİSTE

MHP'den Kahramanmaraş Milletvekili seçilen Fahrettin Oğuz Tor ise tek partili iktidarın sona erdiğini belirtti.

Seçimde her 5 kişiden birinin oyunu aldıklarını dile getiren Tor, "Bu seçimlerin tek mağlubu vardır o da AK Parti'dir. Tek galibi vardır MHP'dir. İnşallah ilerleyen dönemlerde 5 vatandaştan 2-3'ünün oyunu alacağız" dedi.

MHP İl Başkanı Süleyman Öner de partililere seçim çalışmalarında gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür etti.

Herkes için adalet, yasaklarla mücadele, barış, huzur, kardeşlik ve hizmet için söz verdiklerini dile getiren Öner, "Bu vatana, bu millete, bu bayrağa ezelden ebede sevdalıyız. Bu kentte yaşayan ve kendisini Kahramanmaraşlı hisseden herkesin duasına ve desteğine talip olduk. Hep birlikte gecemizi gündüzümüze kattık. Çalınmadık kapı, ulaşılmadık bir karış yer bırakmamaya çalıştık. Bunları yaparken bizlere destek veren il ve ilçe teşkilatlarımıza teşekkür ederiz" diye konuştu.