Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çankırı 2. sıra milletvekili adayı Fehmi Bölükbaşı, "AKP köyler için pembe bir tablo çiziyor, ama gerçekte köylerimiz karanlığın ortasındadır." dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği köylerde vahim tablolarla karşılaştığını anlatan MHP milletvekili adayı Fehmi Bölükbaşı, içme suyu, yol ve kanalizasyon noktalarında AKP’nin köyleri perişan ettiğini, ancak çizdiği pembe tablo ile köylüleri kandırma çabasında olduğunu kaydetti.

Köyde yaşayan neredeyse tüm vatandaşların borç batağında olduğunu ifade eden Bölükbaşı, "Seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiğimiz köylerimizde tablo vahimdir. AKP, ‘yolsuz, susuz, kanalizasyon olmayan köy kalmadı’ yalanıyla vatandaşlarımızı kandırmaya çalışırken, insanlarımız köylerde sırtında su taşımakta, göçen yollarda her gün ölümle burun buruna gelmektedir. En yüksek oyu aldıkları Yapraklı ilçesi ve köylerinde vatandaşlarımız hizmete susamış, kendi kaderine terk edilmiştir. Bu anlamda seçimlerde en yüksek oyu aldıkları köyü ‘Paris gibi’ yapacaklarını söyleyenlerin bu bölgeyi hiç görmediği, seçimden seçime oy avcılığı yaptığı ortadadır" dedi.

Köylerde yolların bırak asfalt olmasını stabilize bile olmadığını vurgulayan Bölükbaşı, "Bu dönemde toprak yollar, sırtında evine su taşıyan insanlar, köyde cep telefonu çekmediği için iletişimden mahrum bırakılan insanlarımızın mağduriyetleri bizleri ziyadesiyle üzmüştür. Vergisini gününde ödeyen, devlete her istediğini veren Çankırılı vatandaşlarımız bunların hiçbirine layık değildir. Bizlere yetki verdiğiniz sürece MHP olarak seçim beyannamemizde açıkladığımız, kırsal kalkınma ve tarım politikalarımızla köylülerimizin dertlerini bir bir çözecek, huzurlu ve mutlu bir toplum inşa edeceğiz. Holdinglerin değil, sizlerin temsilcisi olacağız" diye konuştu.