Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayı Fehmi Bölükbaşı, Çankırı'da çeşitli yerlerde asılı panolardaki ilanlarının yırtıldığı iddiası ile kimliği belirsiz kişi veya kişileri kınayarak, "Haksız yere reklamlarımıza uzanan eller, bu dünyada kırılmasa da, öteki dünyada elbette kırılacaktır" sözleri ile sert çıktı. Kendilerine gösterilen ilginin rakiplerini rahatsız ettiğini ifade ederek reklamlarına saldırıldığını söyledi.

Bölükbaşı, yaptığı yazılı basın açıklamasında, "Alın teri ile kazandığımız paralarla bütçe oluşturup reklamlarımızı bastırdık ve uygun alanlara astık. Reklamlarımıza terbiyesizce ve alçakça saldırıp, yırttılar. Bu çirkin saldırıyı yapanların arkasındaki isimleri az çok tahmin ediyoruz, fakat kimseyi suçlamak istemiyoruz. Yırtılan reklam panoları çocukların ulaşamayacağı kadar yüksekte, bu olayın basit bir olay olmadığının göstergesidir. Haksız yere reklamlarımıza uzanan eller, bu dünyada kırılmasa da, öteki dünyada elbette kırılacaktır" dedi.

"Korkunun ecele faydası yoktur" diyen Bölükbaşı, reklamlarını yırttıran rakiplerini siyasi terbiyeye davet etti. MHP'nin emin adımlarla iktidara yürüdüğünü ifade eden Bölükbaşı, "AKP'nin yaptırdığı kamuoyu anketlerinde bile MHP'nin yükselişi dikkat çekiyor ve bu onları tedirgin ediyor. Bu yüzden ne yapacaklarını bilemiyorlar. Ben şimdi Çankırılı kardeşlerime sesleniyorum. Tüm anketler AKP ve MHP'nin birer milletvekili çıkaracağını işaret ediyor. Şimdi kararı siz vereceksiniz. Çankırıyı hiç tanımayan ve adaylığını televizyondan öğrendiğini beyan eden AK Parti adayı Muhammet Emin Akbaşoğlu'nu mu, yoksa içinizden birisi olan Fehmi Bölükbaşı'nı mı Meclis'e göndereceksiniz?" diye sordu.