MHP Manavgat İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ, merhum liderleri Alparslan Türkeş'i vefatının 18. yıldönümünde saygı, rahmet ve minnetle andıklarını söyledi.

Karadağ, hayatının her anını, Türk milliyetçiliğine adamış olan devlet ve dava adamı merhum Alparslan Türkeş`i kaybetmenin acısını 18 yıldır yüreklerinde hissettiklerini kaydetti. Merhum Türkeş'in gençlik yıllarından itibaren bütün ömrünü vatan ve millet hizmetine adamış, Türk milleti ve Türk dünyasının birlik, beraberlik ve dirliği konusunda çok büyük mücadeleler vererek geçirdiğinin altını çizen Karadağ, mücadelelerle geçen seksen yıllık ömründe "önce ülkem ve milletim" diyerek, milletinin yücelmesi konusunda önemli çalışmalar yaptığını ifade etti.

Türk milliyetçiliği davası, merhum Başbuğ'un önderliğinde büyük bir fedakârlıkla yükselmiş ve bugünlere geldiğine dikkat çeken Karadağ, "Ülküsü ve fikirleri bizlere her zaman ışık olmuştur. Hayatı boyunca, Türkiye üzerine oynanan çirkin oyunları hep fark etmiş ve bu oyunlara karşı çıkmıştır. Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş, ömrü boyunca milyonlarca vatan sevdalısı, imanlı gençler yetiştirmiştir. O'nun ülküsü ve fikirleri aradan geçen onca zamana rağmen halen ilk günkü heyecanla yaşamakta ve yaşatılmaktadır. Büyük devlet, fikir ve dava adamı Başbuğumuzun ülküsü ülkümüz, ufku ufkumuz olmaya devam etmektedir. Hedefleri doğrultusunda azim ve kararlılıkla yürümeye de devam edeceğiz. Bu ülkü ve fikirler Türk milliyetçilerinde var olduğu sürece, ülkemizin birlik, beraberlik ve dirliğini hiç kimse bozmaya cesaret edemeyecektir." diye konuştu.

Türkiye ve Türk dünyası liderini ve başbuğunu kaybetmenin üzüntüsünü yüreğinde hala taşıdığını vurgulayan Karadağ, eserleri, öğretisi ve ideolojisi her geçen gün güçlenerek yarınlara aktarılmakta bu uğurda hiç bir fedakârlıktan kaçınmayacaklarını kaydetti.