MHP’den Sakarya Milletvekili seçilen Zihni Açba, seçimlerinin ardından Hendek ilçesine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Açba, Sakarya’nın sorunlarını Ankara’ya taşıyıp çözümü konusunda gerekeni yapacaklarını söyledi.

MHP Sakarya Milletvekili Açba, Hendek’te İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ile birlikte bir süre sohbet etmesinin ardından Hendek ilçe teşkilatına yaptıkları seçim çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Milletvekili Açba, Babaoğlu ve beraberindekiler ile birlikte İlçe merkezinde esnaf ve vatandaşlara teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Seçim çalışmaları kapsamında partinin tüm birimlerinin birlik içerisinde gece gündüz çalıştıklarını vurgulayan Zihni Açba “Seçim çalışmalarımızda da söylediğimiz gibi bundan sonra da vatandaşlarımız ile beraber olmayı sürdüreceğiz. Sakaryamızın sorunlarını Ankara’ya taşıyarak çözümü noktasında gerekeni yapacağız. Her zaman söylediğimiz gibi biz Sakaryamızın vekili olacağız. Sakaryamızın sorunları ile ilgili ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Bizlere gösterilen ilgi ve desteklerinden dolayı tüm Hendekli hemşehrilerime teşekkür ederim.” dedi.

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Milletvekili Zihni Açba’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek ilçe teşkilatı olarak her zaman çalışmaları sürdüreceklerini ifade etti.