Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adaylarını ağırlayan Kavak Dernekleri Federasyonu (KADEF) Başkanı Yılmaz Karagöz, federasyonun belli bir siyasi partiyi desteklediğine dair çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Karagöz, bütün partilere eşit mesafede durduklarını, ancak kendi bölgelerinden gösterilen adayların da kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

MHP milletvekili adayları, Kavak Dernekleri Federasyonu'nu ziyaret etti. Ziyarete katılan eski İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ülkenin bölünmenin eşiğinde olduğunu belirterek, daha önce Yugoslavya'nın parçalanmasıyla son bulan sürecin Türkiye'de yürütülmek istendiğini ileri sürdü. MHP milletvekili adayı Osman Teber ise ülkede büyük bir savurganlık olduğuna dikkat çekerek, "Ağzından din iman eksik etmedikleri halde icraate gelince yolsuzlukları meşrulaştıran bir anlayışla ülkeyi yöneten AKP iktidarının son bularak vatanını milletini seven MHP kadrolarına yetki verilmesi zamanı gelmiştir." dedi.

KADEF Başkanı Yılmaz Karagöz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Demokratik bir sivil kuruluş olarak tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını, geçtiğimiz günlerde yerel basında çıkan KADEF'in belli bir partiyi desteklediği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirten Karagöz, "Hemşehri cemiyetçiliğini çok iyi bilen Akın Üner'in kentimize ve bilhassa Kavak ilçemize büyük hizmetleri olacağına inanıyoruz. Kendisini mecliste görmekten mutluluk duyarız. Ayrıca iç bölgenin adayı Erhan Usta'yı listenin ilk sırasına koyan MHP'ye teşekkür ederiz." diye konuştu.