MHP Malatya’da 1 Kasım genel seçimleri için 6 kişilik milletvekili aday listesinde iki ismi değiştirerek adaylarını açıkladı.

MHP, 6 milletvekilinin seçileceği Malatya’da 1 Kasım genel seçimleri için aday listesinin ilk sırasına Fikret Şinasi Kazancıoğlu'nu koydu. Makine yüksek mühendisi olan Kazancıoğlu 30 Mart 20014 yerel seçimlerinde de büyükşehir belediye başkan adayı olmuştu. İkinci sırada ziraat mühendisi Hakan Yılmaz, üçüncü sırada eczacı Güzin Koçak, dördüncü sırada Hakan Kalkan, beşinci sırada Serdar Yıldız, altıncı sırada ise Mehmet Ali Özpolat yer aldı.

7 Haziran seçimlerinde MHP’nin Malatya için belirlediği aday listesinde avukat Arif Yıldız ilk sırada, doktor Übeyt Akçin de beşinci sırada yer almıştı. Avukat Arif Yıldız, aday listesinin açıklanmasının ardından yaptığı açıklamada, “Aday olan arkadaşlarımıza başarılar dilerim. MHP'nin bir neferi olarak partim için çalışmaya devam edeceğim. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin her zaman emrindeyim ve aday arkadaşlarımızın seçilebilmesi için elimden gelen bütün gayreti” dedi.