MHP Kahramanmaraş milletvekili Fahrettin Oğuz Tor ve milletvekili adayları Afşin’de yaptıkları istişare toplantısında bir araya geldi. Toplantıda konuşan Fahrettin Oğuz Tor, medyaya yapılan baskınları eleştirerek hükümete yüklendi. Tor, "Koza İpek Holding, Ali İpek Bey'in kurduğu, oğlu Akın Bey'in devam ettirdiği ve anneleri Melek annenin holdingleridir. Bu insanlar güzide insanlardır. Bu insanlar bu ülkeye yatırım yapmış okul, cami, yurt yaptırmış, bu ülkeye katma değer yaratan güzel insanlardır. Bütün iş adamları AKP'li değil diye holdinge el koyulmaz. Kınıyorum. Bu hemşehrimize Kahramanmaraş'ın vefa göstermesi lazım. Vefa bizim borcumuzdur, bu insanlar yüzlerce kişiye iş veriyor. Rıza Sarraf denilen adamın etrafında AKP'li bakan bakanları çocuklarının nasıl rüşvet yemek için sıraya girdiklerini gördük. Bu devlet, Numan Kurtulmuş eli ile (Sarraf'a) plaket vermiştir. Rüşvet veren alan Müslüman değildir. Sen Rıza Sarraf gibi adamın holdingine el koymuyorsun, dürüst adamın holdingine el koyuyorsun. Bu millet bunu görecek. Hemşehrine yapılanı göz önüne getirin, ona göre oy kullanın." dedi.
Kahramanmaraş’tan terörist çıkmayacağını belirten Tor, "Kahramanmaraş’ın insanı vatan sevdalısıdır, ihanetin içerisinde olamaz. Allah düşmanın da hayırlısını nasip etsin. Sevmeyebilirsiniz, çıkarınız çatışabilir, kendinizden olmayabilir. Bu insana terör örgütü demek hakikaten vicdan sahibi olmayı gerektirir. İnsanlara iftira atmak, onları zan altında bırakmak en büyük günahtır." şeklinde konuştu. 

Yaşanan süreci resimlerle anlatan Tor, AK Parti'nin zamanında PKK'ya göz yumulduğunu belirterek, terörist başı ile masaya oturup anlaşma yapanın da Mahir Ünal olduğunu iddia etti. 

Yapılan istişare toplantısına MHP İl Başkanı Süleyman Öner, milletvekili adayları ve vatandaşlar katıldı.