Osmaniye'de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kolları, Hicri Muharrem ayı dolayısıyla Osmaniye Devlet Bahçeli Meydanı Şehit Albay Halil İbrahim Karaoğlanoğlu Parkı önünde esnafa aşure dağıttı.

Aşure dağıtımana katılan İl Kadın Kolları Başkanı Selma Yücel, “Bereket ve paylaşımın sembolü olan aşureyi bu yıl esnafımızla paylaştık. Umarız bu bereket, yıl boyunca esnafımızın kazancına da yansır.” dedi. Kadın kolları başkanı yönetiminin katkılarıyla yaklaşık bin 500 kişilik aşure, ikram edildi.

Her yıl olduğu gibi bütün ilçelerde MHP Kadın Kolları başkanlıklarının aşure yaparak dağıtıldığını belirten Yücel, şunları kaydetti: “Muharrem ayına özgü bu gelenek birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiriyor. Konak İlçe Teşkilatımız tarafından yaptırılan, bereket ve paylaşımın sembolü aşure tatlısını bu yıl esnafımızla paylaştık. Umarız bu bereket, yıl boyunca esnafımızın kazancına da yansır ve umarız siftah bile yapamadan akşam ettiği için ağzının tadı kaçan esnaf kardeşlerimizin ağızları tatlanır."

Esnaflar da memnuniyetlerini belirterek teşekkür etti.