Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Batman İl Başkanı Mehmet Açık, "Erdoğan’ın yönettiği bu ülkede ne demokrasi ne ahlak ne insanlık kalmış." dedi.

Açık, yaptığı açıklamada, Erdoğan’ın gidici olduğunu, bunun için de her şeyi yaptığını ifade etti. Gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunan Açık, şunları söyledi: "Zaten gideceği için, ekibi ile beraber psikolojileri bozulmuş. Bu seçimde namuslu Türk halkı bunları sandığa gömecek. Bunların yaptığı bütün pislikler ortadadır. Aslında böyle bir ülkede namuslu ve imanlı bir ülkede inanın bana muhalefet yapmaya da gerek yok. Başka bir ülkede olsa böyle bir iktidar kabul edilmezdi. İşte Bank Asya olayı, gazetecileri vurma olayı, gazeteciye diyor ki 'git Amerika’ya söyle git Fethullah Hoca'ya söyle'. Düne kadar Fethullah Hoca'nın dibinde ağlayan, ona yalvaran ve ondan destek bulan bu zihniyet, herkesi yarı yolda bıraktığı gibi Fethullah Hoca'yı da yarı yolda bıraktı."

AK Parti hükümetinin herkesi arkadan vurduğunu ifade eden Açık, "Bunlar herkesi arkadan vuruyor. Bunların yaptığı bir değil iki değil çok oldu. Yalçın Akdoğan daha düne kadar meydanlarda süreç süreç diyordu. Şimdi de çıkmış MHP ile HDP kol kola diyor. Şerefli Türk halkı, namuslu Türk halkı aptal mıdır? Görmüyor mu daha düne kadar yatak odalarında beraberdiler. Beraber iş çeviriyordular. Bu halk bunları unutmaz, bunları sandığa gömecek. Bunlar Lahey mahkemelerinde vatana ihanetten yargılanacaklar." diye konuştu.

'O İMAM SAPKINDIR'

'Peygamber Efendimiz tarafından Başbakanlık Davutoğlu’na verildi' diyen imamın sapkın olduğunu belirten Açık, şunları kaydetti: "O sözü söyleyen imam sapkındır. Bunlar böyle sapkındır. Bunlar dini de siyasete alet ediyorlar. Bunlar kafayı yemiş insanlar. Kur-an ile siyaset olmaz. Kur-an bunlara çarpacak. Durup durup Kur-an-ı abdestsiz eline alamazsın. Zaten çarpmış. Sağlıkta çarpmış, huzurda çarpmış. Onlar gece de uyuyamıyor. Bir cumhurbaşkanı düşünün, halkın içine çıkamıyor. Nasıl çıkıyor, koruma ordusuyla çıkıyor. Bu adam bu seçimde Allah'ın izniyle halk tarafından sandığa gömülecek. Bu ülkede bunlar hala başta ise demek ki seçimlerde hile var. Bu ülkede düzen yok. Benden değilsen içeri alınacaksın. Ülkemizin durumu bu. Bank Asya’ya el koyuyor. Bu tamamen bir oyundur. Zamanında çıkıp dedi 'bu banka batmış'. Bunu nasıl dersin ya. 8 Haziran'da bunlar tekrar başa gelirse ülkede ne gazeteci kalır ne hakim kalır ne de savcı kalır. Bu Türkiye’de yaptıkları pislikler dünyada ilktir. Düşünün ki hakim karar veriyor, kararından tutuklanıyor. MİT TIR'larında ilaç var dendi. Biz gördük nelerin olduğunu. Sen bu haberi yapan gazeteciyi tehdit ediyorsun. Bu suçtur, bütün dünya gördü. Bizim itibarımız kalmadı."