MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy, 8 yıl aralıksız görev yaptığı Meclis'teki son mesaisini Mudanya’da tamamladı. Yüksel Kesen başkanlığındaki MHP Mudanya İlçe Teşkilatı, Milletvekili Özensoy’un son görev gününde partide sade bir tören düzenledi.

Ülkenin yanı sıra Mudanya’ya sağladığı destekten ötürü Milletvekili Necati Özensoy’a teşekkür eden MHP İlçe Başkanı Yüksel Kesen, kendilerinin diğer partiler gibi olmadığını birbirlerine gönülden bağlı olduklarını söyledi. Partinin barajı geçemediği zamanlarda bile teşkilatın burada olduğunu ifade eden Kesen, “Kendisi de Mudanya’nın Evciler Mahallesi’nden olan sayın vekilimiz Necati Özensoy da teşkilatımızın her daim yanında olmuş, Mudanya’nın sorunlarına çözümü noktasında destek ve katkı sağlamıştır. Hizmetlerinden ötürü kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

“YERELDE BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

Plaket töreni ile kendisini duygulandıran MHP’lilere teşekkür eden Özensoy ise Bursa’nın yanı sıra Mudanya’nın kendisi için çok özel olduğunu belirterek, el ele verecekleri çalışmalarla Mudanya’yı çok daha güzel yerlere taşıyacaklarını söyledi. 8 Haziran itibariyle MHP Mudanya Teşkilatı ile parti çalışmalarına katılacağını ifade eden Özensoy, gelecek yerel seçimlere de birlikte hazırlanacaklarını söyledi.

Konuşmalar ardından Özensoy’un plaketini, MHP’nin Mudanya kurucularından olan 92 yaşındaki İbrahim Hakkı sundu. Törende ayrıca, partiye katılan iki genç üyeye de plaket takdimi yapıldı. Özensoy, daha sonra partili üyeleriyle birlikte Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde gerçekleşen Mudanya Belediye Meclisi’nin Haziran ayı olağan oturumunu izledi.