Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu’nun 'AKP’li olarak bizler Ülkücüyüz. AKP’li olarak bizler milliyetçiyiz. AKP’li olarak bizler vatanseveriz' şeklindeki sözlerine sert tepki gösterdi. Kilci, Türk milliyetçiliğini ayaklar altına alan AK Partililerin iyice dengelerini yitirerek saçmalamaya başladığını ifade etti.

MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, seçimlerde iktidardan düşen AK Partililerin artık iyice dengelerini yitirerek, saçmalamaya başladıklarını kaydetti. AKP Melikgazi İlçe Başkanı’nın ‘AKP olarak bizler ülkücüyüz’ şeklinde sözler sarf ettiğini hatırlatan Kilci, şunları söyledi: “Türk milliyetçiliğini ve ülkücülüğü ancak buna layık olanlar anlar. Siz önce ayaklar altına aldığınız Türk milliyetçiliğini, başınızın üzerine çıkarın ondan sonra vatan ve millet sevdasından dem vurun. Sizler her sıkıştığınız dönemde ülkücülüğe ve Türk milliyetçiliğine sarılma numarası yapmaktasınız. Yeniden erken seçimin konuşulduğu şu günlerde, yaptığınız bu istismarcılığa milletimiz prim vermeyecektir. Siz milleti aptal mı sanıyorsunuz? Hangi ülkücü ve vatansever, teröristlerle, bebek katilleriyle masaya oturup pazarlık yapmıştır? Millet artık sizin ikiyüzlülüğünüzü gördü ve prim vermiyor. Bunun farkına vardığınız için bu tür söylemlerle hırsızlık düzeninizi devam ettirme peşindesiniz.”

Kilci, gerçek ülkücü ve vatanseverlerin yerinin MHP olduğunu da belirterek, erken seçim olması halinde de bunun bir kez daha anlaşılacağını kaydetti.