MHP Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, seçim sonrasında halkın arasında olduklarını ve onların sorunlarını dinlediklerini belirterek, “Köşklerde saraylarda oturanlar halkın ne istediğini bilemez.” dedi.

MHP’li Süleyman Korkmaz, değişik bölgelerde vatandaşlarla sohbet toplantıları gerçekleştirip, hem önerileri hem de dertleri dinliyor. Milletvekili Süleyman Korkmaz, çarşı, sanayi, esnaf, sivil toplum örgütleri ziyaretleri ile dikkat çekerken zaman zaman da değişik bölgelerde vatandaşlarla bir araya geliyor. Özellikle kahvehaneleri ziyaret eden ve vatandaşın beklentilerini, önerilerini not eden Korkmaz, ülke gündemine ilişkin de değerlendirmeler yaparak, vatandaşı bilgilendiriyor.

Bu kapsamda Talas’ta kahvehane ziyareti gerçekleştiren Korkmaz, Osmanlı Evi’nde de vatandaşlarla sohbet etti. Gerçekleştirdiği ziyaretlerin yanı sıra ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Korkmaz, vatandaşların sıcak ilgisinden memnun olduklarını belirterek, “Biz vatandaşımıza seçim öncesi her zaman onların yanında olan bir vekil olacağımızın sözünü verdik. Yani seçim olsun olmasın her zaman vatandaşımızın yanındayız, her zaman onlara hizmet etmekten onur duyarız. Her zaman onların yanına gidiyoruz, dertleşiyoruz, konuşuyoruz. Bu çerçevede yine onlarla iç içeyiz. Seçim öncesi olduğu gibi seçim sonrası da değişik vesilelerle bir araya geliyoruz. Yani söz de değil özde vatandaşımıza gidiyoruz. Parti olarak her zaman onların yanındayız” dedi.

“Ben de kahvehanede, parkta, iş yerinde ve diğer bazı sosyal alanlarda vatandaşlarımı ziyaret ediyor, onlarla güzel sohbetler gerçekleştiriyorum” diyen Korkmaz, şunları söyledi: “Sıcak ilgi gösteriyorlar. Ülkenin yaşadığı problemlerin çözülmesini bekliyorlar. Her şeyin farkındalar. Sırça köşklerde, sarayda oturanlar, halkın ne istediğini bilemez. Halk artık huzur istiyor, birlik beraberlik istiyor. Daha fazla şehit haberi gelmesin, vatandaşımız ölmesin istiyorlar. Kendi menfaatleri için, kendi koltuklarını kaybetmemek için kimlerin hangi oyunları sahneye koyduğunu, kamuoyunu oyaladığını vatandaşımız çok iyi biliyor.”

“ÜLKEYİ DÜŞÜNÜYORLARSA, BU İLKELERE EVET DESİNLER”

Son günlerde artan terör olaylarının AK Parti’nin yıllardır uyguladığı yanlış politikalarının bir sonucu olduğunu belirten MHP Milletvekili Süleyman Korkmaz, şöyle konuştu: “Biz yıllardır söyledik ve uyardık ancak AKP bildiğini okudu. ‘Ben yaptım oldu’ anlayışı ile AKP’nin bugün ülkeyi getirdiği durum apaçık ortadadır. Terör, kan ve gözyaşı. Ne yazık ki terörü onların çözüm, bizim ise ne çözümü gardaşım çözülme dediğimiz süreçle cesaretlendirdiler, bugün vatan evlatları kahpe kurşunlarla şehit düşüyor. Ülkeyi kaosa sürüklemek isteyenler AKP’nin tutumundan da güç alarak, her geçen gün yeni senaryoları ortaya koymaya çalışıyorlar. Ama bunu başaramayacaklar, çünkü halk AKP gerçeğini ve kimlerle işbirliği yaptığını gördü. Bundan sonraki süreçte dik duruşu ile MHP çözümün tek adresidir. MHP’nin tavrı bellidir ve değişmeyecektir. Bu nedenle MHP, ülkenin teminatıdır ve koalisyon görüşmelerinde de milletin ve ülkenin bekası için gerekli yani olması gereken şartları ortaya koymuştur. Biz buradan hodri meydan diyoruz. Eğer AKP ülkenin ve milletin geleceğini düşünüyorsa, MHP’nin ortaya koyduğu koalisyon şartlarına evet demelidir. Ne yazık ki, bu ilkelere evet demiyorlar, çünkü gizli karanlık planları var. Sürekli erken seçim tellallığı yapma nedenleri bu. MHP, bu tür gizli planları bozacaktır, ülkeyi birilerinin kaosa sürüklemesine, kirli oyunlarını sergilemesine izin vermeyecektir”