MHP'den Hatay 2. sıra milletvekili adayı Celalettin Yavuz, Dörtyol Balıkçı Barınağı’nı ziyaret etti.

Yavuz, seçim faaliyetleri kapsamında, Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, MHP İlçe Başkanı Şerif Türker, Belediye Başkanı Yardımcısı Yaşar Gürakan ve bazı belediye meclis üyeleri ile birlikte belediye personelini ziyaret edip, Berat Kandili’ni kutladı.
Daha sonra İlçe Başkanı Türker’le birlikte Küçük Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Gün’ü ziyaret ederek, esnafın sorunları hakkında bilgi aldı. Esnafın ne kadar borçlandırıldığını üzüntüyle öğrendiğini ifade eden Yavuz, bir berberin bile yaklaşık 50 bin TL borcu olduğunu dile getirdi.

Yavuz, daha sonra Ziraat Odası ve THK Dörtyol Şubesi ve balıkçı barınağını ziyaret etti.
Balıkçı barınağında Balıkçılar Kooperatifi Başkanı Arif Ergin tarafından karşılanan Yavuz, teknelere geçip ağlarını hazırlayan balıkçılarla el sıkıştı, Berat Kandili’ni kutladı, bol ve bereketli avlar diledi.

Yavuz, teknelerden birbirine geçişi sırasında "Dikkat edin" diye uyaranlara, "Bir denizci olarak bu kadarını da bilirim merak etmeyin." diye cevap verdi. Yavuz, deniz kurmay albay rütbesinde emekli olduktan sonra akademisyen olup profesörlük unvanı almıştı.