MHP Bursa İl Başkanı Yüksel Yılmaz, seçim beyannamelerinin içinin boş olmadığını belirterek, “2023 vizyonu gibi projeler Türkiye’ye değer katacak. Milletimizin yüzünü güldürecek, mutlu halk, güçlü devleti oluşturabilecek yegâne siyasi güç MHP’dir.” dedi. Yılmaz, projelerini önceki dönemlerde AKP tarafından taklit edildiği gerekçesiyle en son açıkladıklarını vurguladı.

Popülizmden uzak, seçim kazanmaktan ziyade, milleti mutlu edecek bir beyanname hazırlandığını belirten Yılmaz, “Evi olmayan, kirada oturan yoksul ailelere 250 TL kira yardımı yapılacak. Çiftçiye mazot 1.75 lira olacak. Halkımızı yoksulluktan ve umutsuzluktan çıkaracak tek parti MHP ve seçim beyannamemizde bunu da açıkça ifade ettik. Kaynak soranlara da liderimiz Bahçeli, gerekli açıklamayı yaptı. Biz içi boş vaatlerde bulunmuyoruz. Milletimize söz veriyoruz” diye konuştu.

MHP’li milletvekili adaylarının sürekli sahada olduklarını aktaran MHP Bursa il Başkanı Yüksel Yılmaz, şunları söyledi: “Adaylarımız gittikleri her yerde milletimizin büyük bir teveccühü ile karşılaşıyor. İnsanlarımıza Türkiye’ için adeta kurtuluş reçetesi niteliğinde, toplumun tüm kesimlerini kucaklayacak bir beyanname sunduk. Önümüzdeki bir ay boyunca da bunu en iyi şekilde anlatacağız. 7 Haziran’da en çok çalışan, milletimizi en iyi kucaklayan yani MHP zafer kazanacaktır”