Üniversite şenlikleri kapsamında 30 bin öğrenci Muğla’nın Bodrum ilçesinde gelecek.
Üniversite şenlikleri kapsamında birçok üniversiteden 30 bin öğrenci Mayıs ayında Bodrum’a gelecek. Öğrencilerin gelişi nedeniyle birçok kulüp düzenlemelere başladı. Eğlencenin göz bebeği olan Gümbet Barlar sokağında ise disko, kulüp ve kafelerde sezon tadilat çalışmalar hızlandırıldı. Türkiye’nin en ünlü clupleri otelleri öğrencileri ağırlamak için çalışmalara başladı.
Pasha clubün işletme müdürü Yılser Özarı öğrenci gruplarının mayıs ayında geleceğini söyleyerek, “Mayıs ayında Bodrum geneline 30 bin öğrenci gelecek. Bizde clup olarak tadilatlarımıza erken başladık. 5 Mayısta sezon açılışını yapıyoruz. Birçok ünlü sanatçı sahne alaçak kulübümüzde. Fatih Ürek, Arto, Kerim Can, Kemal Doğlu, Ece Toprak ve Tuba Yurt gibi birçok sanatçı sahne alacak” dedi.
Posh Clup işletme müdürü Hüseyin Yılmaz ise tadilatlara erken başladıklarını söyleyerek, “Üniversite şenlikleri için tadilatlara başladık ve çok yakında kulübümüzü açacağız. Birçok ünlü sanatçı ise kulübümüzde sahne alacak” ifadelerini kullandı.
Moss clup işletme müdürü Semih Dönmez de hızlı bir şekilde tadilata girdiklerini belirterek, “30 bin öğrenci Bodrum2a gelecek Mayıs ayı içerisinde bu yüzden tadilatlara erken başladık. Hem konaklama hem eğlence hemde küçük esnaf için çok iyi başlangıç olacak” dedi.