Muğla’nın Köyceğiz Belediyesi hizmet binasının açılışının ardından Belediye tarafından yaptırılan Kulak Mesire Alanı ve Kamp Yeri’nin açılışı Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanı Süleyman soylu tarafından yapıldı.
Köyceğiz Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında 22 bin metre kare arazi üzerine yapılan proje ile Kulak Mesire Alanı ve Kamp Yerinin düzenlenmesi için yaklaşık 2 Milyon TL harcandığı öğrenildi.
Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, "Kulak Mesire alanı ve kamp yerinden vatandaşlarımızın daha iyi yararlanabilmeleri için hizmete geldikten sonra bir çalışma başlattık. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğümüzün katkıları ile bugünkü haline kavuşturarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.
Açılış kurdelesini kesen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ise, "Köyceğiz Belediyemizin vatandaşların hizmetine sunduğu mesire alanının bölge halkına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Açılışın ardından halk oyunları ekibinin gösterisini izleyen ve mesire alanını gezen Bakan Soylu, vatandaşlar ile sohbet ederek fotoğraf çektirdi.
Mesire alanında yaş gününü kutlayan 2 çocuğun yanına giderek, yeni yaşlarını kutlayan Bakan Soylu, çocuklara hediye verdi.