Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Muğla Şubesinin düzenlediği antrenör eğitim seminerine davetli olarak katılan Sivasppor’un eski teknik direktörü Mesut Bakkal, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve ardından Muğlaspor Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu’nun ziyaret etti.
Muğlaspor ziyaretinde yönetim kurulundan bazı isimler de ziyaret hazır bulunurken, kulüp Başkanı Beyimoğlu, takım ve tesisler hakkında bilgi verdi. BAL liginden tekrar profesyonel liglere dönüş yaptıklarını açıklayan Beyimoğlu, kulübün mali yapısının birçok kulübe oranla gayet iyi olduğunu, sadece yapılandırılmış borçların bulunduğunu söyledi.
Sivasspor ile sözleşmesinin sona erdiğini belirten deneyimle teknik adam Bakkal, gelen teklifler bulunduğunu, bu teklifler içinden çalışabileceği bir kulüp ile sezon açılmadan önce sözleşme imzalayacağını açıkladı. Bakkal, Muğla’daki spor tesisleri hakkında yaptığı açıklamada, “Muğlaspor tesisleri ve stad Muğla’ya yakışmıyor. Muğlaspor geçmişi çok köklü ve ülkemiz futboluna önemli isimler kazandırmış bir kulüp. Bu tesis ve stadın yenilenmesi şart” dedi.