Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Ramazan Bayramı öncesinde Bodrum Belediye personeliyle bayramlaşarak barış mesajları verdi.
Bodrum Belediyesi önünde gerçekleşen bayramlaşma törenine Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon başta olmak üzere Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Orman, İsmail Altındağ, Taner Uslu; Bodrum Belediyesi Birim Müdürleri ve Birim Sorumluları ile çok sayıda personel katıldı.
“Bu bayramda ülkemize özellikle barış dilemek istiyorum”
Ülkenin içinde bulunduğu terör olayları dolayısıyla bu bayramda özellikle barış dilediğini ifade eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yaptığı konuşmasında; “Ben, bu güzel bayramımızın bütün Müslüman ülkelerine özellikle barış getirmesini diliyorum. Güzel ülkemizin huzurunu bozan, dünyanın başına bela olan terör lanetinden herkesin bir an önce kurtulmasını umut ediyorum.” dedi.
Başkan Kocadon konuşmasına şöyle devam etti;
“Türkiye’nin yedi bölgesinin el ele tutuşması gerekiyor. Bizlerin de birbirimizi kucaklamamız lazım. Türkiye’de ekonomik kriz yaşanırken özellikle turizm sektöründeki bu krizi hep beraber göğüsleyerek mücadele etmemiz lazım. Yani komşumuz açken bizim uyuma lüksümüz kalmadı arkadaşlar. Her şeyi paylaşacağız, elimizden geldiği kadar. Yerel yönetim olarak, hizmet sektöründe çalışan arkadaşlar olarak esnafımızın, halkımızın yanında olacağız. Bütün imkânlarımızı seferber edelim ki bu krizleri beraber aşalım, mutluluğa beraber erişelim.”
“Hizmetlerin aksamaması için tüm imkânları seferber edeceğiz”
Bodrum Belediye Başkanı Kocadon, Ramazan Bayramı tatilinde de hizmetlerin aksamaması için tedbirler alındığını belirterek, “Nöbetçi ekiplerimizi organize ederek tüm tedbirleri aldık. Bayramda halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bodrum halkının ve misafirlerimizin mağduriyet yaşamaması ve hizmetlerin aksamaması için elimizdeki tüm imkânları seferber edeceğiz.” dedi.
Başkan Kocadon, “Hepinizin bu güzel bayramını kutluyorum, hepinize çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi bayramlar” diyerek herkesin bayramını tekrar kutladı.