Yalıkavak Limanı’ndaki Yalıkavak Su Ürünleri Kooperatifi’ni ziyaret eden Başkan Mehmet Kocadon, kooperatif üyesi balıkçılarla bir araya geldi.
Yalıkavak Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Fedayi Bozkurt ile Kooperatif Başkan Yardımcısı Selahattin Çırak ve Kooperatif 3. Başkanı Süleyman Özer tarafından karşılanan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, balıkçılarla sohbet ederek yaşadıkları sorunlar ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Kocadon’a ziyaretinde Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, Yalıkavak belde belediyesi eski başkanları Celal Yıldızhan ve Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Saruhan eşlik etti.
Balıkçı barınağının kooperatif tarafından işletildiğini belirten Başkan Fedayi Bozkurt, kooperatif olarak planladıkları projeler hakkında da Başkan Kocadon’a bilgi verdi.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise ziyaret boyunca kooperatif yönetimi ile fikir alışverişinde bulunarak; yapılacak çalışmalara belediye olarak mümkün oldukça destek olacaklarını ifade etti.